PDA

View Full Version : switch classes



mac.apple
Sep 12, 2008, 01:55 PM
Hi,
how can I change the job-classes?
Im Ranger and will be hunter, its possible? How?
Screenshot plz :-P
Many THX
Cu,
mac.apple

beatrixkiddo
Sep 12, 2008, 01:57 PM
You have to beat a few Story missions before you're able to change class.

Akaimizu
Sep 12, 2008, 02:03 PM
Yep. And once you do, changing jobs is in the same technical location as it is in the full game. Guardian's Counter in Clyez City (guardians). The selection for switching classes will should a triple arrow.

mac.apple
Sep 12, 2008, 03:10 PM
THX, can you make a screenshot of this selection?
Can I change the job in Story- or Multimodus?
How many Story-Missions?

beatrixkiddo
Sep 12, 2008, 11:23 PM
You have to do it in Story mode.

I don't remember how many story missions though :P

mac.apple
Sep 13, 2008, 04:06 AM
many THX.
I switched to Hunter after 4 acts.
Cu,
mac.apple