Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1

    Default Having trouble with the program :|

    when ever I try to open the launcher I get a error window;
    title: C:\Program Files (x86)\SEGA\PHANTASYSTARONLINE2\pso2_bin\pso2launch er.exe

    text: Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.

    mean while i'm running it as administrator -.-

  2. #2

    Default

    When this would happen to me I'd just move the folder to My Documents or my Desktop, try that and see what happens.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Silenttank View Post
    When this would happen to me I'd just move the folder to My Documents or my Desktop, try that and see what happens.
    Yea i Had this problem 2 so i uninstalled it and downloaded the files to desktop,but i think just moving the documents to the desktop might help cuz it helped me

  4. #4

    Default

    which files? the file that everything is in?

  5. #5

  6. #6
    Vulcan Taint Pincher moorebounce's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Mid West
    Posts
    1,049

    Default

    Is the 2 .bin files with the launcher? If not you need them in the same directory/place you have the laucnher. Your launcher should say "PSO2_SETUP" and your bin files should say "PSO2_SETUP-1" and "PSO2_SETUP-2". They have to be together.
    Last edited by moorebounce; Jun 12, 2012 at 04:41 PM.
    PSO2 Ship 2 Characters:
    Jazmin - HUcaseal - Hu-75/Fi-75/Ra-72/Gu-75/Br-75/Fo-75/Te-75/Bo-75/Su-71
    Team: Paranoia-Gaming

  7. #7
    +^_^+ Chik'Tikka's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Point Place, WI
    Posts
    2,487

    Default

    you can always try launching from command line+^_^+
    C:\Users\*usernamehere*>"C:\Program Files (x86)\SEGA\PHANTASYSTARONLINE2\pso2_bin\pso2.exe" -pso2
    to use command line, press start>search programs and files (run if win XP)> type CMD> hit enter+^_^+ this used to be the only way to look at the servers and watch credits and stuff with the old CBT client, but now they just let you launch to look at offline servers+^_^+

  8. #8

    Default

    non of this worked :|

  9. #9
    +^_^+ Chik'Tikka's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Point Place, WI
    Posts
    2,487

    Default

    sounds like you may need to uninstall, then check to make sure any and all folders named "SEGA" are deleted, restart your machine, download client again, reinstall, restart again (only instead of the default program files, install it to the root drive "C:\SEGA\PHANTASYSTARONLINE2\" you may have permission issues with the Program Files (x86) path, I've seen such an issue before with Win Vista/7

  10. #10

    Default

    When using the new download from the pso2.jp players site I have a similar problem... It's trying to save to a path with what looks like the Yen symbol in place on the backslash... So, something like:

    C:•Users•user•Desktop

    Then I get a pop-up that very helpfully simply says ' ?????????????? '.

    This just me?

Similar Threads

  1. Having trouble with The Protectors Epsilon, could use a little help.
    By Krltplps in forum PSU: Gameplay, Guides & Walkthroughs
    Replies: 6
    Last Post: Mar 31, 2011, 10:31 AM
  2. PSP2 Alright...who else is having trouble with the final boss?
    By Sarthraa in forum Phantasy Star Portable
    Replies: 12
    Last Post: Oct 2, 2010, 09:24 PM
  3. Having troubles with the game?
    By purpleaki in forum Phantasy Star Zero
    Replies: 14
    Last Post: Dec 30, 2009, 04:14 PM
  4. AotI-PC: Having trouble launching the program.
    By DozenMarks in forum Tech Support
    Replies: 3
    Last Post: Dec 24, 2007, 06:50 AM
  5. I'm having trouble with the fourms maybe?
    By Getintothegame in forum Site Related
    Replies: 0
    Last Post: Mar 27, 2003, 05:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •